Boek nu en ontvang 15% winterkorting!
Boek nu en ontvang 15% winterkorting!
24/7 beschikbaar
Deskundig advies
Betrouwbare kwaliteit
decorative_plastering - homebell-info-first
PROFESSIONEEL STUCWERK

Goed stucwerk is lastig te realiseren en vereist ervaring en creativiteit. Stucwerk is niet alleen belangrijk voor het oog, maar beschermt u ook tegen kou en vochtigheid. Daarnaast kan een vakman met behulp van spachtelputz, rustiekpoets, granol of sackspuitwerk voor de door u gekozen ambiance in huis zorgen.

decorative_plastering - homebell-info-second
UW HOMEBELL STUCADOOR

Onze stucadoors zijn betrouwbare professionals met jarenlange ervaring in het vak. Met hun passie voor het vak en grote werklust, brengen zij iedere klus tot een succesvol eindresultaat. Wij bieden u een complete service en nemen graag uw zorgen weg. U kunt rekenen op een transparante offerte, een eerlijke prijs en een hoogstaand resultaat.

Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in volgens het volgende format 028910387

BEDANKT!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen spoedig contact met u op!
HOE WERKT HOMEBELL?
1
Kort telefonisch contact

Uw persoonlijke adviseur van Homebell zal de details van uw project telefonisch met u bespreken. Of u nu uw complete huis wilt renoveren of een enkele kamer in een warme, huiselijke kleur wilt laten schilderen, uw ideeën staan bij ons centraal. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en luisteren graag naar de ideeën die u heeft voor uw huis. Als u vragen heeft, dan beantwoorden ze deze met plezier.

2
Eerlijke en transparante offertes

Na het telefonisch contact met uw Homebell adviseur ontvangt u snel uw persoonlijke en vrijblijvende offerte waarin alle belangrijke details duidelijk staan beschreven. Deze offerte is professioneel samengesteld waardoor u niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten. Wanneer u de offerte heeft ontvangen heeft u genoeg tijd om deze te accepteren. Zodra wij van u een bevestiging hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met uw project.

3
Professionele afwerking

Uw project zal van start gaan op de door u gekozen datum en zal worden uitgevoerd door een van onze ervaren en professionele vakmannen bij u uit de buurt. Onze vakmannen nemen al het benodigde gereedschap en materiaal met zich mee. Het enige dat u hoeft te doen is achterover leunen zodat u kan genieten van de transformatie van uw huis.

4
Hoogstaand resultaat

Als het project naar uw wensen is afgerond, dan zullen onze vakmannen hun spullen pakken en alles weer netjes achterlaten. Het resultaat zal u tevreden stellen en u zal voor lange tijd kunnen genieten van uw gerenoveerde woning. Simpeler kunt u uw woning niet opknappen.

2200+

VAKMANNEN WERELDWIJD
WIJ ZIJN HOMEBELL

Onze vakmannen zijn professioneel, betrouwbaar en ervaren. Zij zijn ambitieus en hebben passie voor hun vak. Of u nu een schilder, elektricien of loodgieter nodig heeft, wij werken nauw samen met al onze vakmannen om samen uw droomhuis te realiseren. Naast hoge kwaliteit hechten wij veel waarde aan transparantie. Dit wil zeggen dat u uw budget kan berekenen en een offerte kan aanvragen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra of verborgen kosten. Wij bieden transparantie en kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Gerard

"Ik kreeg een geweldige deal voor een erg professionele schilder. Binnen no-time had ik een offerte en een week later was mijn huis al geschilderd. Nu woon ik eindelijk in mijn droomhuis."

Jenny

“Homebell begon direct aan onze renovatie. Wij hebben een zeer aangename ervaring gehad met het bedrijf. Ze bleven trouw aan de beloofde prijs en de klantvriendelijkheid en service was super. Voor ons volgende project zullen we zeker weer gebruik maken van Homebell.”

Dennis

“Voor mijn schilderproject werkte ik samen met Jennifer, mijn persoonlijke Homebell-adviseur, en ik ben uiterst tevreden met onze samenwerking. Een eerlijke prijs, geweldige communicatie gedurende het gehele project en snelle reacties wanneer ik vragen had.”