Boek nu en ontvang 10% lente korting!
Boek nu en ontvang 10% lente korting!
24/7 beschikbaar
Deskundig advies
Betrouwbare kwaliteit
wallpapering - homebell-info-first
UW BEHANGER VAN HOMEBELL

Onze behangers zijn professioneel, betrouwbaar en gaan vakkundig te werk. Met hun passie voor het vak en vele jaren ervaring zorgen zij ervoor dat iedere klus succesvol wordt afgerond. Wij bieden u een complete service en nemen u graag alle zorgen uit handen. Bij ons kunt u rekenen op een transparante offerte, een eerlijke prijs en een hoogstaand resultaat.

wallpapering - homebell-info-second
PROFESSIONEEL BEHANGEN

Met de talrijke mogelijkheden van behang kunt u iedere ruimte eenvoudig en snel zijn eigen stijl en karakter geven. Met warme en frisse kleuren, levendige patronen en diverse verschillende materialen, is het gemakkelijk om uw huis te transformeren naar uw eigen stijl. Onze professionele behangers kunnen u met raad en daad bijstaan en weten precies wat er nodig is om tot het door u gewenste resultaat te komen.

Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in volgens het volgende format 028910387

BEDANKT!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen spoedig contact met u op!
HOE WERKT HOMEBELL?
1
Kort telefonisch contact

Uw persoonlijke adviseur van Homebell zal de details van uw project telefonisch met u bespreken. Of u nu uw complete huis wilt renoveren of een enkele kamer in een warme, huiselijke kleur wilt laten schilderen, uw ideeën staan bij ons centraal. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en luisteren graag naar de ideeën die u heeft voor uw huis. Als u vragen heeft, dan beantwoorden ze deze met plezier.

2
Eerlijke en transparante offertes

Na het telefonisch contact met uw Homebell adviseur ontvangt u snel uw persoonlijke en vrijblijvende offerte waarin alle belangrijke details duidelijk staan beschreven. Deze offerte is professioneel samengesteld waardoor u niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten. Wanneer u de offerte heeft ontvangen heeft u genoeg tijd om deze te accepteren. Zodra wij van u een bevestiging hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met uw project.

3
Professionele afwerking

Uw project zal van start gaan op de door u gekozen datum en zal worden uitgevoerd door een van onze ervaren en professionele vakmannen bij u uit de buurt. Onze vakmannen nemen al het benodigde gereedschap en materiaal met zich mee. Het enige dat u hoeft te doen is achterover leunen zodat u kan genieten van de transformatie van uw huis.

4
Hoogstaand resultaat

Als het project naar uw wensen is afgerond, dan zullen onze vakmannen hun spullen pakken en alles weer netjes achterlaten. Het resultaat zal u tevreden stellen en u zal voor lange tijd kunnen genieten van uw gerenoveerde woning. Simpeler kunt u uw woning niet opknappen.

2200+

VAKMANNEN WERELDWIJD
WIJ ZIJN HOMEBELL

De vakmannen van Homebell zijn professioneel, betrouwbaar en ervaren. Ze zijn ambitieus en hebben passie voor hun vak. Of u nu een schilder, vloerenlegger of stukadoor nodig heeft, wij werken nauw samen met al onze vakmannen om samen uw droomhuis te realiseren. Wanneer u de details van uw project met ons deelt zorgen wij voor de rest. Om te beginnen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Deze offerte bevat alle benodigde informatie over uw project, van de arbeidskosten tot de materiaalkosten en de benodigde informatie betreft belastingen. Bij Homebell hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele verborgen of extra kosten. Zodra u de offerte accepteert gaan wij aan de slag voor uw project. Tijdens het gehele proces staan transparantie en kwaliteit bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden over het uitgevoerde schilderwerk wanneer u dat ook bent.


Gerard

"Ik kreeg een geweldige deal voor een erg professionele schilder. Binnen no-time had ik een offerte en een week later was mijn huis al geschilderd. Nu woon ik eindelijk in mijn droomhuis."

Jenny

“Homebell begon direct aan onze renovatie. Wij hebben een zeer aangename ervaring gehad met het bedrijf. Ze bleven trouw aan de beloofde prijs en de klantvriendelijkheid en service was super. Voor ons volgende project zullen we zeker weer gebruik maken van Homebell.”

Dennis

“Voor mijn schilderproject werkte ik samen met Jennifer, mijn persoonlijke Homebell-adviseur, en ik ben uiterst tevreden met onze samenwerking. Een eerlijke prijs, geweldige communicatie gedurende het gehele project en snelle reacties wanneer ik vragen had.”